image_sport

Totaalcoachen

Het moderne coachen gaat uit van het zo goed mogelijk laten functioneren van alle verschillende actoren binnen de sport. Of dit nuy uw eigen functioneren , het functioneren van de sporters of dat van de ondersteunende staf is. In alle gevallen is het vanuit de filosofie van Totaalcoaching van groot belang te begrijpen wat de drijfveren zijn, het voorkeursgedrag, reactie op conflicten, voorkeur in wijze van communiceren en inzicht in de motoriek van eenieder die bijdraagt aan het succes van de sporter of sportploeg.

Door middel van Action Type inzicht verschaffen in alle kenmerken maakt het mogelijk optimaal in te spelen op specifieke wensen, voorkeuren en gedragingen van de sporter om daarmee optimaal resultaat te bereiken.  Zeer succesvolle coaches als Louis van Gaal, Joop Alberda, Toon Gerbrands, Foppe de Haan, Marc Lammers, Sjef Jansen en vele anderen hebben aangetoond dat het systeem werkt.

Leer het maximale halen uit uw team, groep, afdeling of bedrijf, door gebruik te maken van Totaal coaching en de methodieken van Action Type.

Het programma wordt aangepast aan uw specifieke toepassing, in ieder geval maakt een test en uitleg van het concept onderdeel uit van de training, verder zal naar wens en budget coaching on the job, simulatie en groepssessies onderdeel uitmaken van de training.

 

Minimaal 6

Minimaal 2 dagdelen

Totaalcoachen Boek en werkboek